DAŽNAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI

Kas yra plaunamas popierius?

Veganiška oda dar dažnai vadinama plaunamu popieriumi. Šis audinys yra gaminamas iš augalų šaknų. Išarus laukus, jos yra surenkamos, išsijojamos ir specialiu būdu perdirbamos. Vėliau rauginamos, tempiamos ir sukuriamas audinys. Kadangi yra kuriamas iš augalų, o ir savo išvaizda labai primena popierių, todėl taip ir vadinamas. Na, o plaunamas dėl to, kad jį, skirtingai nei įprastą popierių, iš tikrųjų galima plauti. Jis yra labai tvirtas, patvarus ir ilgaamžis.

Kiek laiko trunka siuntos pristatymas?

Standartiškai prekes pristatomos per 3-5 d.d. Jei prekių šiuo metu neturime arba esant dideliam užsakymų kiekiui – galimas vėlavimas.

Ar galiu pats atsiimti prekę?

Taip, susisiekite su mumis el.paštu arba telefonu ir suderinsime.

Ar siunčiate prekes į užsienį

Dėl siuntimo į užsienį susisiekite su mumis el. paštu tatapaper@tatapaper.lt ir suderinsime patogiausią pristatymo būdą. Dažniausiai užsakymus pristatome per Lietuvos paštą – standartinis siuntinys iki 2 kg – 10-15 eur, pristatymas per 7-15 d.d.

Ar galima grąžinti prekes?

Taip, daugiau apie grąžinimą GRĄŽINIMO TAISYKLĖS

Ar reikia specialios priežiūros TATA PAPER produktams?

Specialios priežiūros mūsų gaminiai nereikalauja. Juos galima skalbti, plauti ir net lyginti. Visi, mūsų sukurti gaminiai gali būti plaunami po tekančiu vandeniu ar net skalbiami skalbimo mašinoje. Svarbiausia laikytis gamintojo nurodymų – skalbti ne aukštesnėje kaip 30 laipsnių temperatūroje, naudoti neutralius skalbiklius. Išskalbus – leisti išdžiūti natūraliai.

Kaip valyti kuprines/produktus?

Mūsų gaminius galite plauti po tekančiu vandeniu ar net dėti į skalbimo mašiną. Svarbiausia skalbimui pasirinkti ne aukštesnę nei 30 laipsnių temperatūrą. Skalbti su neutraliais skalbikliais. O skalbiant rankomis – nenaudoti šiurkščių šepečių ar kempinių, tam, kad nepažeisti gaminio paviršiaus. Na, o išskalbus, ar kitaip sušlapinus, leisti gaminiui išdžiūti savaime, nededant ant radiatoriaus ar gyvatuko.

Kokiais kontaktais galima kreiptis norint pasiteirauti dėl prekės?

Su mumis galite susisiekti el. paštu, telefonu arba per socialinius tinklus. 

Ar siuvate individualaus dizaino produktus?

Taip, susisiekite su mumis ir aptarsime norus bei galimybes.